OVER STUWI

StudentenWintersport, in de wandelgangen ook wel bekend als StuWi, is het grootste wintersport evenement voor studenten in heel Nederland! Jaarlijks reizen er honderden studenten af naar een steeds wisselend wintersportgebied om daar een week lang de boel eens flink op zijn kop te zetten. Wintersporten tot de max, biertjes drinken tijdens de après-ski en feesten tot in de late uurtjes? Dan is StuWi dé wintersportreis die je niet mag missen! De reis wordt volledig georganiseerd door studenten en de slogan luidt dan ook; ‘wintersport voor studenten, door studenten’.

StudentenWintersport is een samenwerkingsverband tussen alle studenten sportraden in Nederland en valt onder studenten sportkoepel Stichting Studentensport Nederland (SSN). StuWi is een non-profit organisatie met als missie studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met wintersport. Daarnaast willen we je een onvergetelijke week in de sneeuw bezorgen en je even uit de dagelijkse sleur halen door jou en je vrienden mee te nemen naar de adembenemende Alpen.

KLIK OP DE ICOONTJES VOOR FOTO'S EN FILMPJES VAN STUWI

STUWI 2018

Voor StuWi 2018 zijn we momenteel druk bezig om een fantastisch reispakket voor je samen te stellen. De datum en locatie zijn al bekend, de rest houden we nog even geheim totdat alle deals rond zijn. Reserveer alvast 27 januari t/m 04 februari in je agenda, want dan gaat StuWi naar Bardonecchia!

VACATURE ORGANISATIE

StuWi is het grootste studentenwintersport evenement van Nederland en wordt jaarlijks georganiseerd door een team van enthousiaste studenten uit heel Nederland. En goed nieuws: Jij kan hier komend jaar een bijdrage aan leveren! Voor komend jaar (editie 2018) zijn we nog op zoek naar Commissieleden.