OVER STUWI

StudentenWintersport, in de wandelgangen ook wel bekend als StuWi, is het grootste wintersport evenement voor studenten in heel Nederland! Jaarlijks reizen er honderden studenten af naar een steeds wisselend wintersportgebied om daar een week lang de boel eens flink op zijn kop te zetten. Wintersporten tot de max, biertjes drinken tijdens de après-ski en feesten tot in de late uurtjes? Dan is StuWi dé wintersportreis die je niet mag missen! De reis wordt volledig georganiseerd door studenten en de slogan luidt dan ook; ‘wintersport voor studenten, door studenten’.

StudentenWintersport is een samenwerkingsverband tussen alle studenten sportraden in Nederland en valt onder studenten sportkoepel Stichting Studentensport Nederland (SSN). StuWi is een non-profit organisatie met als missie studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met wintersport. Daarnaast willen we je een onvergetelijke week in de sneeuw bezorgen en je even uit de dagelijkse sleur halen door jou en je vrienden mee te nemen naar de adembenemende Alpen.

KLIK OP DE ICOONTJES VOOR FOTO'S EN FILMPJES VAN STUWI

STUWI 2017

In 2017 is het de 16e editie van Studentenwintersport! Daarom zullen we terugkeren naar het beste, de meest-geschikte, locatie voor Studentenwintersport: Risoul! Van vrijdag 10 tot zondag 19 maart 2017 zullen we vertrekken richting het dorp Risoul (Frankrijk) met 185 km aan uitdagende pistes! Risoul is een mooi dorp waar wintersport, feest, activiteiten en accomodatie op één plek bij elkaar komen. Ideaal voor zowel de après-skiër, als voor de fanatieke wintersporter die nog nét die laatste lift naar boven pakt! Check het pakket van dit jaar om te zien wat StuWi jouw dit jaar te bieden heeft. Vanaf €345,- ben jij erbij!

VACATURE ORGANISATIE

StuWi is het grootste studentenwintersport evenement van Nederland en wordt jaarlijks georganiseerd door een team van enthousiaste studenten uit heel Nederland. En goed nieuws: Jij kan hier komend jaar een bijdrage aan leveren! Voor komend jaar (editie 2018) zijn we nog op zoek naar Commissieleden.